Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../vb/legacy/post.php on line 280

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../vb/legacy/post.php on line 280

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../vb/legacy/post.php on line 280

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../vb/legacy/post.php on line 280
Search Results - Bulltear Pro-Parts Forum

Search:

Type: Posts; User: limey green

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    104

    4 hours later and all is well , must have been...

    4 hours later and all is well , must have been that valve , oil pressure is 75- 80 cold and settles down to 25 when hot ( coolant at 180 degrees ) at 800 rpm . hope this helps someone .
  2. Replies
    4
    Views
    906

    going through this now . got to check everything...

    going through this now . got to check everything in the oil circuit with a fine tooth comb .
  3. Replies
    2
    Views
    104

    well started her up and oil pressure is good ,...

    well started her up and oil pressure is good , right at 75 -80 psi . a little high probably due to the jelly . i'll wait a few hours and restart to see if oil pump lost it's prime .
  4. Replies
    2
    Views
    104

    oil pump loses prime in a few hours

    hi guys , thought i'd give you all a shot at this in case i'm missing something . heres my setup " aviad oil pan with external line going to bulltear oil plate , from there to canton remote filter...
Results 1 to 4 of 4
Bulltear Ad